April 2017
 
 
 
Schoolkamp/Schoolreis
De groepen 6 zijn op schoolkamp geweest. Prachtig weer, veel buiten gespeeld, speurtochten, twee nachten slapen, alle kinderen (en de leerkrachten!) hebben genoten.
De schoolreisjes voor de andere groepen zijn 1 dag. Informatie hierover volgt na de meivakantie.
 
 
Pasen
Vrijdag 14 april en maandag 17 april is de school gesloten in verband met het Paasfeest.
Natuurlijk hebben alle leerlingen op donderdag genoten van Paaseieren, een Paasontbijt of lunch en hebben de jongere kinderen paaseieren gezocht in het park of de binnentuin. En wie heeft het gouden ei gevonden?????
 
 
Koningsspelen
Op vrijdag 21 april zijn er koningsspelen in en om de school. Er worden allerlei spelletjes en sportactiviteiten aan de kinderen aangeboden. Zorgt u voor goeie schoenen en makkelijke kleding? Wij gaan er een sportieve dag van maken.
 
 
Meivakantie
Vanaf maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei is de school gesloten in verband met de meivakantie. We wensen iedereen twee fijne weken toe!
 
 
Schoolfotograaf
Op dinsdag 16 mei a.s. komt de schoolfotograaf foto’s nemen van alle kinderen en van de groep van uw kind. Hoe u de foto’s kunt bekijken en bestellen, volgt in een aparte brief.
 
 
 
 
Met vriendelijke groet,
namens het team van SBO De Kans
 
 
Rolien Slinger; schoolleiding


SBO De Kans |  Thomas van Aquinostraat 2  1064 NE Amsterdam | 020 6117680
www.sbodekans.nl - www.dekanskrant.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.